; SävsjöAppen - Fira mors dag med ett besök på Stockaryds Antik & Samlarmarknad
SävsjöAppen
bild
Fira mors dag med ett besök på Stockaryds Antik & Samlarmarknad
profil
IFK Stockaryd grundades 1929, och är idag en flersektionsförening med ett brett utbud av aktiviteter- fotboll, innebandy, orientering, motion/gymnastik, badminton, skidor. Huvudstyrelsen jobbar med övergripande planering av IFK´s verksamheter, och ansvarar för föreningens olika anläggningar samt har det yttersta ansvaret för ekonomin. Föreningen har en fin samlingslokal för uthyrning för olika funktioner t.ex. bröllopsfest, födelsedagsfest, konferens o.s.v., och ett fullutrustat gym. Lokalen är inredd med senaste digitalutrustning inkl. wi-fi. De olika sektionerna är de som jobbar närmast respektive aktivitet. De sköter planeringen av respektive verksamhet på kort och lång sikt och var sin verksamhets ekonomi. De har också ett ansvar att gemensamt med alla sektioner, i så lång utsträckning som möjligt, ta tillvara på de olika sektionernas intressen och ta beslut i IFK´s anda. Välkommen att kontakta oss.
Telefon
0382-205 10
Besök vår hemsida

Ladda ner SävsjöAppen

Ios Android
Lunch
▪️Kryddiga köttfärsbiffar i champinjonsås serveras med kokt potatis
▪️Veckans fisk: Panerad spätta serveras med kokt potatis och remouladsås
▪️Veckans pasta: Fläskfilé gorgonzola

Lunch måndag - fredag 11.00-14.30
125 kr inkl. lättdryck, salladsbuffé, kaffe och dessert. Take away: 115 kr inkl dricka och sallad. (Gäller ej à la carte, hamburgare)
Visa dagens lunch från ytterligare 10 restauranger
Erbjudande
Boka tidigt rabatt för mat till skolavslutning och student
För dig som lägger en beställning på festfat innan den 26/05 erbjuder vi 10% rabatt. Gäller samtliga festfat från Kallskänksgourmet i Växjö. Festfaten är för ca 6-8 personer. Kontakta butiken för beställning. Utbudet hittar du på denna länken https://kallskanksgourme.se/sortiment/festfat/
Idag
Rebecka, Ruben har namnsdag idag.
Läs vidare om dagens temadagar och historiska händelser
Väder
Idag är högsta temperaturen
och lägsta temperaturen
21 ⁰C
8 ⁰C
väder
Resa
När går nästa buss eller tåg? Det hittar du i SävsjöAppen
Hemester
Tipsa om din bästa hemesterplats under Hemester.