SävsjöAppen
En bild tillhörande nyheten
Pristutdelning av fotbollsfond
2024-10-18 12:52

IFK Stockaryd/Rörviks IF har avslutat fotbollssäsongen och i samband med avslutningen delades priser från Liens minnesfond ut.

Det blev Erik Karlsson och Adam Axelsson från P09/10 som blev årets pristagare av Liens Minnesfond 2024. Två positiva killar med en väldigt hög träningsnärvaro och ett mycket gott uppförande mot lagkamrater som motståndare.

Juryns motivering lyder: 

Erik Karlsson - En ödmjuk spelare med en hög träningsnärvaro. På sin backplats har han vuxit från år till år till en spelare att räkna med. Har fått möjlighet att vara med och testa lite seniorfotboll denna säsong och har skött det med goda vitsord. En värdig vinnare till årets pris – grattis!

Adam Axelsson - Adam är en ödmjuk spelare som aldrig klankar ner på en medspelare, visar goda fotbollsegenskaper och har en bra inställning på träningarna. Har även han vuxit på sin backplats genom åren. En värdig vinnare av årets pris – grattis!

Liens minnesfond är ett uppmuntranspris som instiftats till minne av forne IFK Stockaryd-spelaren Sten-Ove "Lien" Svensson som hade ett stort hjärta för klubben. I samband med Sten-Oves bortgång 2016 skänktes pengar som enligt hans önskan skulle gå till ungdomsfotbollen och då instiftades Liens Minnesfond. Priset på 500 kr samt en minnesplakett delas årligen ut till två ungdomsspelare som utmärkt sig på ett positivt sätt. För att nomineras till Liens Minnesfond ska man ha en vilja att träna och utvecklas samt vara en god lagkamrat. Det är tränarna som får nominera tänkbara pristagare och av de nominerade utser Liens familj två spelare som får ta emot priset.